8 weeks-online dyslexie programma, speciaal voor ouders.

Hét online programma met inzichten en strategieën voor een gelukkige ouder én kind met dyslexie. Samen werken aan een groei-mindset en een leven vol zelfvertrouwen.

Dit online programma is voor jou, als:

 • je ouder bent van een dyslectische zoon of dochter

 • je voelt dat hij of zij meer potentie heeft: 
  'het zit er wel in, maar het komt er niet uit'

 • je ziet dat het leerplezier afneemt en faalangst groeit

 • je boosheid of frustratie bij je kind ervaart rondom het leren 

 • je als ouder een gevoel van machteloosheid of falen ervaart

 • je graag weer in verbinding komt met je kind

 • je jouw kind een boost in zelfvertrouwen en mindset gunt

 • je handvatten wilt bij het leren; leerstrategieën die passen bij je kind

 • je meer positiviteit en plezier wilt ervaren in de opvoeding   

Download hoofdstuk 1 gratis

Of laat je naam en emailadres achter

om op de hoogte te blijven.

Ik heb heel wat online trainingen gevolgd, maar nog geen eentje die mij zo blij maakte. Door de variatie in theorie, video's en hands-on oefeningen is het een hele fijne training. Waardevolle inzichten die ik meteen in de praktijk kon brengen.

Een super fijne basis, eigenlijk voor iedere ouder. Mijn dochter ziet haar dyslexie niet meer als iets negatiefs, maar is er trots op. Zij en wij snappen elkaar nu beter en ze gaat met veel meer plezier naar school. 

Kyra

Hoe werkt het?

 • 8-weeks online programma

  Elke week een nieuwe module, met eenvoudig te volgen podcast's, video’s en een magazine waarin je alles rustig op je eigentijd nog eens terug kan lezen.

 • Werkboek met effectieve oefeningen

  Een inzicht zonder handeling is geen verandering. Daarom iedere week een werkboek met oefeningen die je meteen kan toepassen.

Met dit programma ga jij:

 • ervaren hoe je in verbinding blijft met je kind 

 • leren vasthouden van succesmomenten 

Weekplanning

 • Week 1

  Richting - wat voor ouder wil je zijn? 

  Deze week zet je de eerste stap richting de ideale situatie. We weten vaak heel goed wat we niet meer willen en welk gedrag we niet prettig vinden, van ons kind en van onszelf. Pas als je scherp hebt wat je wél wilt, kom je makkelijker in beweging.

 • Week 2

  Begrijpen - dyslexie als kracht.

  Ik help je begrijpen wat dyslexie is en hoe dat zit bij jouw kind. Wat zijn kwaliteiten? Wat zijn uitdagingen? Je leert dyslexie herkennen en wat je beter wel en niet kan doen om ondersteuning te bieden.

 • Week 3

  Verbinden - de basis van verandering.

 • Week 4

 • Week 5

  Groeien - de juiste mindset.

 • Week 6

  Leren - maatwerk voor jou en je kind. 

 • Week 7

  Bereiken - blijven bewegen in de juiste richting.

 • Week 8

 • 8-weeks online programma.

  Elke week een nieuwe les, met eenvoudig te volgen audio's, video's, theorie en een persoonlijk werkboek.

 • Eenvoudig te volgen en met lessen die je direct kan toepassen, op jezelf en op je kind. Lees je liever alles rustig na? Dat kan! Alle podcasts zijn als tekst terug te lezen in het magazine.

 • Werkboek met effectieve oefeningen.

  Een inzicht zonder handeling is geen verandering. Daarom een eigen werkboek voor een gelukkig leven voor ouder en kind.

 • 1 jaar onbeperkt toegang tot alle content.

  Na aankoop heb je een jaar lang toegang tot alle lesstof, bijbehorende video's en de besloten Facebook groep.

€399

€299

Twijfel je nog? Ik geef een 14 dagen 'niet goed, geld terug' garantie!

Onze dochter heeft nu een aantal losse sessies bij Odette gehad. Vanaf moment één voelde dit vertrouwd en gaat er keer op keer met veel plezier heen. Het besef dat ze 'niet dom' is, en ook gewoon goed kan leren als het op haar eigen manier kan. Langzaam zien we weer meer de vrolijke en onbezonnen Sara terug. Dit is het beste wat we voor haar hebben kunnen doen. We kijken uit naar de eerst volgende online training. 

Odette Koelewijn.

Als ik op de basisschool had geweten wat ik nu weet over dyslexie, had mij dat een hoop faalangst, onzekerheden en schaamte gescheeld.

 

Ik ben Odette Koelewijn en dit is precies waar ik het voor doe: dat kinderen met zelfvertrouwen en plezier in leren uit deze schoolperiode komen, in plaats van met mentale 'schrammen'  en negatieve overtuigingen. Leren wie ze zijn, waar ze goed in zijn en hoe hun koppie werkt. Als ze snappen hoe ze leren, hebben ze hier hun hele leven profijt van.

 

In de zoektocht naar mijn eigen dyslexie heb ik heel veel geleerd. Ik ben me gaan verdiepen in de werking van het dyslectische brein, de kwaliteiten en verschillende leerstijlen, sociaal emotionele thema's als faalangst en perfectionisme, maar ook de impact van onze overtuigingen op ons gedrag.

 

Van oorsprong ben ik gymdocent en na mijn studie ben psychotherapie gaan studeren. Vervolgens mijzelf helemaal ondergedompeld in de NLP en verschillende trainingen gevolgd op het gebied van dyslexie. 

 

Ik heb mijn eigen praktijk waar ik kinderen en ouders coach. Daar werk ik grotendeels vanuit de Kernvisie methode. Deze methode is de rode draad van mijn 1 op 1 sessies,  maar alles wat ik in mijn rugzak heb van afgelopen jaren wat werkt gebruikt ik graag.

 

Vanuit de overtuiging dat we anders leren, niet meer en niet minder. 

 

Speels, praktisch en energiek.

If there is anything that we wish to change in the child, we should first examine it and see whether it is not something that could better be changed in ourselves.

Carl Jung, psychoanalyst

Veelgestelde vragen

Here are a few answers to our most common questions

Voor wie is dit programma?

Dit programma is voor ouders met een (vermoedend) dyslectisch kind. Ouders die verder willen kijken naar mogelijkheden voor hun kind omdat huidige begeleiding niet (of niet genoeg) aansluit bij de behoefte. Ouders die zelf een stap in hun ontwikkeling willen maken, om zo hun kind optimaal te laten groeien. 

Voor welke leeftijd kinderen is dit programma?

Voor wie is dit programma niet?

Dit programma is niet als je opzoek bent naar een Remedail treacher of psychische hulp voor je kind of jezelf. Je kan dit programma als fijne aanvulling en ondersteunend zien aan andere professionele hulp.

Wanneer start en eindigt het programma?

Wat als ik een week geen tijd heb?

Geen probleem, de content is 1 jaar na startdatum nog beschikbaar in de online omgeving. Je kan gedurende dat hele jaar de video's en teksten terugkijken. De kracht van het programma is ook de toegang tot de community van ouders die in hetzelfde schuitje zitten. Het is motiverend om samen in dezelfde week aan de slag te zijn, maar zeker geen must. Je kunt het ook geheel in je eigen tempo doen. 

Wat als ik het live webinar mis?

Hoeveel tijd neemt het programma in beslag?

Iedere week is anders, de ene week zullen er wat meer filmpjes of audiobestanden zitten en de andere week wat meer tekst en opdrachten. Daarmee verschilt ook de tijd dat je er mee bezig bent. Je kunt ongeveer rekening houden met 60 minuten per week. Jij bepaalt zelf wanneer en waar je dit doet. Hoe meer je erin stopt, hoe meer je eruit krijgt uiteraard! 

Wat als de training niet bevalt?

Het kan het zijn dat het niet voldoet aan je verwachting. Dan vind ik het wel zo fair om je 14 dagen bedenktijd te geven. Mocht je na twee weken echt niet tevreden zijn, kun je aangeven dat je afziet van het verdere programma. Stuur mij dan even je ingevulde opdrachten door, dan weet ik dat je het een kans hebt gegeven. Ook je feedback en bevinden zijn meer dan welkom zodat ik het programma nog meer kan aansluiten op de wensen en verwachtingen. 

Is het mogelijk om persoonlijk contact te hebben voordat ik mij aanmeld?


CONTACT


 • info@studiodett.nl

 • www.studiodett.nl

 • linkedIn

 • dett_coaching

© Copyright DETT coaching en psychotherapie. Alle rechten voorbehouden.